Post by ombocogenpha on Feb 6, 2022 21:20:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες γεννήτρια όλα ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλό και είχε πολλές δυνατότητες. Πολλές αποστολές, εκπαίδευση, ιστορία και άλλα τέτοια. Το θέμα είναι ότι μόλις κατακτήσετε όλα τα εκπαιδευτικά αντικείμενα, η ιστορία δεν προχωρά. Δεν υπάρχει τέλος. Θα έδινα 5 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν έχει σχεδόν καμία υποστήριξη από τους προγραμματιστές πια, καθώς τους έστειλα email, και δεν έχουν κάνει τίποτα. Για αυτό το λόγο, παίρνετε ένα αστέρι.
Μίλμπανκς για τις περιπέτειες του Τζέημς. ΟΙ ΚΑΚΟΙ ... Τα Χελωνονιντζάκια (Αγγλιστί: Teenage Mutant Ninja Turtles) είναι μια ομάδα τεσσάρων
Junior's tv club | Facebook
Συνήθως δεν δίνω σχόλια, αλλά όταν το κάνω, είναι είτε καταπληκτικό είτε πολύ κακό. Αυτό είναι απολύτως εκπληκτικό. Είναι ένας καλός δολοφόνος χρόνου και είναι πραγματικά απολαυστικός. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις που να διακόπτουν το παιχνίδι και δεν καθυστερεί. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και το ίδιο και η ποιότητα. Μπράβο σε αυτό.
Εκανα αποδοχη να εχει προσβαση στα παντα και στο τελος οταν εβλεπα βιντεο στο youtube μου σταματαγε μονο του. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ format το κινητο και τωρα ειναι μια χαρα. Εν ολιγης το παιχνιδι ΓΑΜΙΕΤΑΙ
Οπότε εκπαιδεύω το ninja μου για περίπου 2 ΜΗΝΕΣ τώρα και έφτασα στο επίπεδο 49 και την άλλη μέρα συνδέθηκα και ΟΛΗ η πρόοδός μου είχε χαθεί και επέστρεψα στο επίπεδο ένα. Έκανα επανεκκίνηση της εφαρμογής ελπίζοντας ότι ήταν απλώς ένα σφάλμα και θα φθαρεί, αλλά όχι. Εννοώ ότι είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να ξαναρχίσω από το πρώτο επίπεδο. Επίσης, δεν σας αφήνει να εμφανιστεί ο νίντζα στον πραγματικό κόσμο στην κάμερα όπως θα έπρεπε. Διορθώστε το και θα του δώσω πέντε αστέρια.
Clumsy Ninja Android - Δωρεάν Λήψη της Εφαρμογής
σούπερ κουλ
Ήταν σαν κινούμενα σχέδια και ήταν ρεαλιστικό, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι περισσότερο και είμαι στο επίπεδο 10
Clumsy Ninja Äventyr jeti
Δωρεάν λήψη Fruit Ninja για iOS (iPhone, iPad): η πιο πρόσφατη έκδοση για το τηλέφωνο ή το tablet σας στον επίσημο ιστότοπο.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι και πρόσφατα το κατέβασα ξανά γιατί ήταν διασκεδαστικό, μέχρι που, χωρίς λόγο, άνοιξα την εφαρμογή και απλώς επανέφερε όλα τα δεδομένα!! Ήμουν στο επίπεδο 50 και ήθελα να μάθω τι συνέβη με την Kira και τώρα δεν μπορώ ακόμα να παίξω αυτό το παιχνίδι γιατί μου συνέβη αυτό, σε άλλη συσκευή, και ήθελα να το διορθώσω με τον λογαριασμό μου στο google play, αλλά ακόμα τίποτα . Κακό πράγμα, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Καλό κατεβάστετο
Ειναι ωραιο
Ήμουν στο επίπεδο 13 και όλη η πρόοδος έχει φύγει.
... όλα τα corystuvachi yak iDevices, καθώς και τηλέφωνα με βάση το Android. ... από τα πιο απλά και δεν βρέθηκαν με τον ίδιο τρόπο όπως το Clumsy Ninja.
παρακαλώ διορθώστε το. είναι ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι και με φέρνει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. αλλά τώρα δεν μπορώ να αποθηκεύσω την πρόοδο και είναι πολύ δύσκολο να πατήσω κάτι.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Εσύ είναι (ο αδέξιος νίντζα) λίγο αργόσχολος, είναι διασκεδαστικό να παίζεις μαζί του! Του έδεσα μπαλόνια στα πόδια, τα χέρια και εκείνος, πέταξε στον αέρα. Αυτός και η Λίλι (άλλος νίντζα, φίλος της Κίρα) μοιάζουν σαν να διασκεδάζουν, αλλά στην πραγματικότητα εκπαιδεύονται για να βρουν την Κίρα. Η Kira έχει χαθεί και προπονούνται για να τη βρουν. Νομίζω ότι κάτι που πρέπει να αλλάξουν είναι το κιτ νίντζα. Αντί να δείχνει ένα βέλος προς τα πάνω, θα πρέπει να το κάνουν το καλάθι προς τα δεξιά. Αλλά και πάλι, ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!
Save the Masters Arcade tnde
Leagoo elite 2 αόρατα μόνο μάτια και σκιά....
Ως επί το πλείστον, αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά κάθε φορά που αφήνω το παιχνίδι για να ξεκινήσω μια άλλη εφαρμογή και επιστρέφω σε αυτό το παιχνίδι επανεκκινεί όλο μου το παιχνίδι, έφτασα στο επίπεδο 9 και επανεκκίνησα αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον 5 φορές, αν κάποιος έχει κάποια συμβουλή που θα ήταν πολύ χρήσιμο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Ανακάλυψα πώς να το κάνω να μην χάσει την πρόοδό σου, αλλά αν είσαι εκτός λειτουργίας για περισσότερο από ένα λεπτό ή έτσι επανεκκινεί την πρόοδό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις την εφαρμογή ανοιχτή και να παραμείνεις σε αυτήν συνολικά, το παιχνίδι είναι πολύ καλό. το παίζω εδώ και χρόνια και νιώθω ότι πρέπει να το φτιάξουν, υπήρξαν τόσα πολλά παράπονα και νιώθω ότι πρέπει να το διορθώσουν
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι και όλα, αλλά κάθε φορά που φεύγω από το παιχνίδι επιστρέφει στο επίπεδο 1, έφτασα στο επίπεδο 5 και μετά το παιχνίδι επαναφέρεται ξανά, δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά παρακαλώ διορθώστε το
επανεγκατέστησα το λάτρεψα πριν, αλλά τα δεδομένα επιπέδου και οι μισές αγορές μου έχουν φύγει. όλοι οι κατασκευαστές νομισμάτων μου, όπως το δέντρο και το κοτόπουλο, έχουν φύγει, ήμουν πάνω από το επίπεδο 20 και είμαι στο 1, η επαναφορά της αγοράς μου αποθήκευσε μόνο τα πράγματα για το bot, όχι τα άλλα όπως το χειμερινό τραμπολίνο ή άλλα πράγματα.. απογοητευμένος, πρέπει κυριολεκτικά να επανεκκινήσω ένα παιχνίδι 🤧☹ δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να ασχοληθώ τώρα...😭 έστειλε email χωρίς απάντηση ακόμα.
Clumsy Ninja Macera Oyunları jwqb
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι πριν από μερικά χρόνια, ήταν υπέροχο. Αλλά παίζω στο iPad μου. Αλλά τώρα, χρησιμοποιώ ένα τηλέφωνο Samsung με έκδοση 4.2.2, η οποία δεν είναι συμβατή με την έκδοση αυτού του παιχνιδιού. Δεν έχω τελειώσει το παιχνίδι, αλλά δεν με νοιάζει αν πρέπει να ξαναρχίσω να παίζω το παιχνίδι από την αρχή. Θέλω μόνο μερικές από τις παλιές καλές αναμνήσεις πίσω. Λοιπόν, αν μπορείτε, μπορείτε να στείλετε την έκδοση του παιχνιδιού που είναι συμβατή για το τηλέφωνό μου; Οπως και να έχει ευχαριστώ.
Καλα μιλαμε για γςρο κολλημα.... ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ...
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν σώζει την πρόοδο. Έχασα τα πάντα. Διορθώστε το
Μπορείς να τον κάνεις ότι θες
έχω πλάκα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μεγαλώσεις λεβελ και να δεις φωτογραφίες εγώ είμαι 52 😊😊
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά πάντα επαναφορτώνεται όταν είμαι εκτός λειτουργίας για λίγο, οπότε παρακαλώ διορθώστε το
Κολλάει
Γεννήτρια νομίσματα και διαμάντια δωρεάν για CLUMSY NINJA
Γεια, ήμουν μεγάλος θαυμαστής αυτού του παιχνιδιού και θα του έδωσα εύκολα 5 αστέρια, αλλά πρόσφατα εγκατέστησα την εφαρμογή και επανήλθε στο tutorial. Πήγα να επαναφέρω τις αγορές και μου είπε ότι ήταν "επιτυχές", αλλά στην πραγματικότητα δεν συνέβη τίποτα. Υπάρχει τρόπος να αποκατασταθούν τα δεδομένα μου παρακαλώ.
Το παιχνίδι είναι φανταστικό. Έχω φτάσει 15 επίπεδο και το λάτρεψα. Είναι πολύ ωραίο για να περνάς την ώρα σου
Δν μ μπαίνει
Όταν το ανοίγω μου είναι αόρατος φτιαχτείτε το
Είναι αστείο να τον κάνεις να σκηνοθετηθεί και να τον γρονθοκοπήσεις και να τον εκπαιδεύσεις
... νέα API του iOS 7 αναφέροντας επιταχυμένες προσπάθειες όπως αυτές των Evernote, ... Clumsy Ninja και Candy Crush Saga, με το τελευταίο να φτάνει το μισό
NinNinDays στο Steam
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό! Ο αδέξιος Ninja είναι τόσο χαριτωμένος και αστείος που μου αρέσει να τον εκπαιδεύω, αλλά εύχομαι το παιχνίδι να δίνει περισσότερα πετράδια για να ανέβει επίπεδο και να τους δίνει πιο συχνά διαφορετικά θα πρέπει να τα αγοράζετε (το οποίο δεν κάνω) Αλλά διαφορετικά, διασκεδαστικό παιχνίδι και είναι υπέροχο που είναι δωρεάν 👍❤
Δεν μου κανει εγκαταστασει
Κάθε φορά που μπαίνω με βγάζει
Έπαιξα το παιχνίδι χθες και έφτασα στο επίπεδο δύο και άλλα και έχασα τα πάντα, μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι εκτός και αν είστε διατεθειμένοι να χάσετε όλα όσα εργάζεστε.
Ένα παιχνίδι για κινητά που έχει διασκεδαστικό μηχανισμό και δεν είναι μια γρήγορη απόκτηση μετρητών! Δεν έχει διαφημίσεις, δεν πληρώνει σε καμία περίπτωση για να κερδίσεις, δόθηκε πολλή προσοχή στο παιχνίδι, χαριτωμένη ιστορία και συνολικά, ένα από τα κλασικά του app store. . . . . . . . . . . . Αυτή είναι μια επεξεργασμένη κριτική, δυστυχώς, πρέπει να την αλλάξω σε 3 αστέρια, συνδέθηκα μια μέρα και έφυγε όλη η πρόοδός μου. Είμαι βέβαιος ότι ήταν ένα σφάλμα, γι' αυτό δεν το βάζω απλώς με 1 αστέρι, αν και θα ήθελα να διορθωθεί, 4 μήνες προόδου.
Αυτό το παιχνίδι με συγκίνησε. 😢 Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο μοναχικό. Αν μπορούσατε να κάνετε μια ενημέρωση για να το κάνετε πιο γεμάτο και φωτεινό, θα ήταν υπέροχο. Μόνο κάτι ακόμα. Το πρόβλημα έχει γίνει λήψη. Προσθέστε ένα "un" στην αρχή, και τότε αυτό θα ήταν καταπληκτικό. Με άλλα λόγια, κατέβασα το παιχνίδι. Αλλά μην κάνετε τον εαυτό σας συναισθηματικό. Να έχεις μια υπέροχη μέρα! Ή όχι. 🤭
Έχω πολλά να πω για αυτήν την εφαρμογή. Αυτή είναι μια εφαρμογή που έπαιζα πριν από πολλά χρόνια, ειλικρινά εξεπλάγην όταν είδα ότι υπάρχει ακόμα. Συνήθως οι εφαρμογές που είναι πραγματικά καλές και μοναδικές όπως αυτή δεν έχουν διάρκεια. Πραγματικά νιώθω ότι μπορείτε να πείτε πολλή προσπάθεια και προσοχή σε αυτήν την εφαρμογή, από τα γραφικά μέχρι τους μηχανικούς. Ήταν κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα που κράτησε αυτό που θυμήθηκα. Σε μια θάλασσα από κόφτες μπισκότων ταιριάζουν 3 εφαρμογές, αυτό είναι ένα κρυμμένο στολίδι. (Και όχι παιχνίδι αγώνα 3 ή συγχώνευσης!)
Πάντα έπαιζα αυτό ως παιδί ήταν φοβερό, αλλά τώρα που το επανεγκατέστησα δεν αποθηκεύει ποτέ τη διαδικασία μου! Επίσης, δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί, πρέπει να πατήσω κάτω από αυτά για να λειτουργήσει. Παρακαλώ διορθώστε αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό
Κάθε φορά που έκανα εκκίνηση του παιχνιδιού, τα δεδομένα του παιχνιδιού μου επαναφέρονταν και έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή
είναι ένα αστείο και διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά όταν προσπάθησα να αγγίξω το εικονίδιο για να δω τι να κάνω και να κάνω οτιδήποτε, απλά δεν με άφηνε να αγγίξω οτιδήποτε, δεν μπορούσα να το πατήσω δυνατά γιατί θα μου έσπαγε το τηλέφωνο. Έπρεπε να συνεχίσω να το πιέζω δυνατά για περίπου 20 φορές. μάλλον δεν θα το συνιστούσα τόσο πολύ. αλλά οι άνθρωποι μπορεί να είναι καλά με αυτό. όπως είπα είναι ένα καλό παιχνίδι όμως. Αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι να μην είναι πολύ καλό.
Αυτό το παιχνίδι έχει τόση νοσταλγία για μένα και έχει προχωρήσει πολύ από τότε που το έπαιζα πριν από 6 χρόνια, αλλά κάθε φορά που κλείνω το παιχνίδι για περισσότερο από ένα λεπτό περίπου, με κάνει να επανεκκινήσω όλο το παιχνίδι. Δεν σώζει καθόλου την πρόοδό μου. Αν ήθελα ένα παιχνίδι που επανεκκινούσε κάθε φορά, θα έπαιζα πασιέντζα. Είναι πραγματικά λυπηρό. Πραγματικά απογοητευμένος.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, έχω μεγαλώσει σχεδόν με αυτό, οπότε όταν το επανεγκατάσταση κατάλαβα σχεδόν αμέσως ότι κάποια από τα χρώματα της γκαρνταρόμπας δεν ήταν τα σωστά... Υφή; Θα του δώσω 5 αστέρια αν μπορείτε να το διορθώσετε.