Post by ombocogenpha on Feb 6, 2022 21:17:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד רמאות סיבולת בלתי מוגבלת ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
המשחק מדהים אבל בעיה אחת הכוונה של המסוק אני צריך לסדר את המסוק שלי למטרה כדי להרוג אותו ולפעמים אקדח האש הוא הכי גרוע והזומבים לא צריכים להיות במשחק כי הם מאוד קשה להרוג תקן את זה לפני 2021 או שאני אמחק אותו
תגיב7
המשחק היה כל כך טוב לפני העדכון החדש עכשיו זה מבאס. באטל רויאל היה הרבה יותר טוב ומהנה לפני שזה מטופש עם העולם החדש הזה. מפתחים פשוט הרסו את המשחק הזה עם העדכון החדש
הכי גרוע. מִשְׂחָק. אֵיִ פַּעַם. שיחק. גרפיקה גרועה. צריך עוד רובים ומכוניות. והוסף צ'אט קולי כדי שתוכל ליצור קשר וכאלה. נא לעדכן עד 2021.
StrikeFortressBox Veiksmas knx
זה משחק מעולה אבל יש באגים קטנים עבור הדירוג הזה של 4.0 כוכבים
תקן את כל הבאגים במשחק הזה מטוס כדור אקדח
זה משחק טוב ומהנה אבל הבעיה היחידה היא להוסיף כמה צוות נבחר. אני מקווה שתראה את זה ואני הולך לדרג את ה-5 כוכבים הזה.
זה מה שכאשר אנחנו לוקחים את הדברים מהפורטלים של רפידות זה אבל זה בא מאוחר למה אתה עושה באגים שמגיעים מאוחר מאוד
קצת כמו אקדח עוף לשחק אקדח עוף זה יותר טוב
זמן הטעינה הוא 30 דקות בזבוז של mb
אחי המשחק שלך מאוד נחמד אבל הגרפיקה שלו גרועה מאוד בבקשה תשפר את הגרפיקה שלו
למשחק יש הרבה תקלות.....משלם עבור 2.5 דקות ואז מנותק וגם הרבה תוספות........לא יכול לשחק יותר מ-2.5 דקות ומוסיף להשתלט על 3 דקות.... מתלונן על זה וזה מעולם לא תוקן..... באמצע משחק וזה תמיד מופעל מחדש....
לגבי העדכון הזה עדיין יש באג מוזר של הסוס, המפלצת ועוד ההיפוך שלהם כמו היפוך אני לא אוהב את זה (בבקשה תקן את זה)
זה טוב זה רק שאתה עושה את אותם משחקים כל פעם מחדש אתה לא יכול לעשות משהו חדש?
זה כיף אבל לפעמים אנשים לא מצטרפים וזה אפילו יוצא לא רובים חזקים ומונחים לא זמינים
זה משחק גרוע מאוד. בבקשה אל תוריד את המשחק הזה מכיוון שבמשחק הזה זמינות תוספות
משחק סופר קצת קשה לשחק
משחק טוב אבל בבקשה הוסף מכוניות חדשות
אני אוהב את המשחק הזה אבל לרבים מהאקרים כמוני😅😅 אני האקר אני פורץ למשחק הזה אבל אני לא מבין את הכיף מהמשחק הזה😅😅😅😅
אני אוהב את המשחק הזה מאוד. אני יכול להריץ רכב ולהתאים אישית את הדמות שלי אז חבר'ה בבקשה להוריד
במשחק הזה אני לא יכול לשלוט באקדח
StrikeFortressBox Екшън sro
משחק טוב ומשחק טוב מאוד
Stunt Car Extreme レース qhtz
לא כמו אש חופשית לא כמו משחקי מלכות קרב אבל לא רע
זה משחק טוב מאוד כי מרובה משתתפים אבל אחד חושב רע דגל לכידת הוא לא מרובה משתתפים אני אמליץ בחום על מארח המשחק בבקשה מרובה משתתפים בכל המשחקים
שילמתי פעמיים עבור מטבעות ועדיין לא קיבלתי כלום. אין מטבעות ועדיין יש מודעות. כסף הוצא פעמיים.
Sach a wroat app i neverll
זה כל כך כיף גם אם אתה בחורה התקן את המשחק הזה אם אתה אוהב לשחק במשחקי נשק כי זה לא משנה על המגדר שלך בצע את החלומות שלך.
משחק היריות הזה מעצבן אל תשחק בו תנסה לשחק Call of Duty ו-Pubg כי אתה תמיד תפסיד במשחק הזה!
משחק קול מאוד אבל רובים זה טוב המשחק הזה הוא כל כך קול שאני אוהב את זה
Aloo ki ll pp oo OO OO OO o ppp pp pp pp po
משחק הפעלה אבל פשוט תוציא את איזה תקלה ועדכן כמה רובים