Post by ombocogenpha on Feb 6, 2022 21:14:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti auksą ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Geriausias wwe žaidimas nemokamai
negaliu mesti iššūkio kitiems oponentams, kai paspaudžiu pay per view nieko neatsitinka tai nėra gerai, aš žaidžiau anksčiau tuo metu jis veikia ne dabar 😡😒😒 jei vėl veiks
Man patinka šis žaidimas, bet problema ta, kad jis visada užšąla
Duosiu dvi žvaigždutes, nes vadovas verčia tave daryti tai, kas tau nepatinka, tai puikus žaidimas
NEKENČU FAKTAS, KAD DĖL ŠIOS PRIEŽASTIES NEGALI TINKINTI IR PAKEISTI SAVO KOVOTOJO gudrybės, 3 ŽVAIGŽDŽIŲ, BET JEI TAI GRĮŠ PRIE Įprastų 5 ŽVAIGŽDŽIŲ BŪTINAI
tai tikrai puikus žaidimas, bet jam reikia šiek tiek daugiau grafikos... Aš netgi padarysiu, kad Romanas valdytų, ar galite būti gyvai, kad vis tiek jam reikia daugiau tatuiruotės. ..bet tai nuostabu
geriausias žaidimas mano gyvenime, ir aš esu nepaprastas vaikas.
Labai geras ir įdomus žaidimas.😎👊
Niekada neatsisiųskite šio žaidimo, čia grumtis yra juokinga, kai oponentas pateiks apie jus, jūs neturite išeities, kad ir kokį atšaukimą atliktumėte, nesvarbu, kokia jūsų statistika, tai nėra įgūdžiai, jei jums pasisekė. Jūs galite laimėti, aš įvertinau šį žaidimą 3 žvaigždutėmis, nes man malonu, kad skirčiau jam 1 žvaigždutę, nesunkiai pralaimėsite, kai primušate priešininką, teisėjas neskaičiuoja greitai, bet kai varžovas primuša jus, teisėjo greitis. Neatsisiųskite šio žaidimo.
Lėtas, kai atsisiunčiama, ar galite ką nors padaryti. Malonu žaisti, žaisdamas tampate laimingas pakeitus kovos stilių, rinkimąsi, kostiumą, techniką, bėgimą, dainą, ginklą, laiką, titulą, žaidimo kortelę, programą, plaukus, veidą, batą, pėdas, kojas, ranka, kaklas ir tt netgi galite būti paskatinti iš imtynių mokyklos į kitą etapą ar kategoriją, laimėdami visas rungtynes nepralaimėdami nė vieno įvykio. Jūs gaunate pelno, kai laimite įvykį ar kovą, ir prarandate pelną, kai pralaimite įvykį ar kovą. Ate
Đừng Rơi .io Trò chơi điện tử pyef
Man buvo nuobodu, kai atsisiunčiau turinį, kuris turėjo turėti prieigą prie interneto, tada atsisiunčiau imtynių revoliuciją ir sužinojau, kad man nereikia interneto, kad žaisčiau šį žaidimą, ir man patinka, kaip jie gali priversti mane susikurti savo personažą, vienintelė problema yra ta, kad nėra tikro imtynininko, jie tiesiog pavadino tikrą imtynininką kitu vardu, aš noriu tikrojo vardo ir noriu visų tikrojo imtynių veikėjų ir pakeisti vardų imtynių revoliuciją į WWE. Labai ačiū, kad tai padarėte dėl manęs ir iki pasimatymo
Gražus, bet nepakankamai geras (grafika,)
10 balų šitas žaidimas
Geras zaidimas bet mazai imtyninku
Man patinka šis žaidimas, nes šis žaidimas yra įspūdingas, juokingas ir mielas. Aš ketinu įdiegti šį žaidimą, bet negaliu jo įdiegti, nes nėra interneto, todėl nežinau, ar šis žaidimas bus ištaisytas, ar šis žaidimas gali būti pataisytas Grįžkite į „Google Play“ ir pažiūrėkite, ar šis žaidimas bus ištaisytas, aš įdiegsiu šį žaidimą, kai jis bus sutvarkytas, taigi, norint įdiegti šį žaidimą, reikia sumokėti už šį telefoną, ačiū.
Aš jį atnaujinau ir pokalbis, kuris parašytas apačioje, nerodomas, greitai ką nors dėl to daryk.
Žaidimas geras, bet nerandu rezervavimo revoliucijos žaidimo. Ar jis pašalintas iš žaidimų parduotuvės, ar kas. Bandžiau jį rasti, bet jo nėra. Prašau, jei galite man pasakyti, tai bus didelė pagalba
Gali būti, kad baigiamasis ėjimas turės būti nuo pat pradžių, o kai kurie imtynininko užbaigimo judesiai nesutampa su tikruoju
pats geriausias
ĮDOMU. NES PANAŠU Į WWE. Ir dar šaunu, kad gali įsikelti dainą savo. Patariu atsisiūst kam patinka imtynės
Kodėl turėtumėte pašalinti tinkinimą? Aš net negaliu pakeisti aprangos ar gudrybės! Grąžinus senąją versiją, sugadinote žaidimą.
Geras žaidimas, bet jam reikia daugiau imtynių įrankių, reikia keisti diržus, temines dainas ir daugiau judesių, pvz., claymore arba 619 ir daugiau unikalių Ariel judesių kitame atnaujinime, paverskite jį kelių žaidėjų režimu internete
Geras žaidimas!
Wrestling Revolution ورزشی mzy
Šis žaidimas anksčiau buvo įdomus, o dabar jo beveik negalima žaisti, nes pradedantiesiems atrankos dalis yra tokia trikdanti, nes kai bandau pasirinkti savo žaidėjų judesius, juosta nejuda ir pateikia numatytuosius atakas, kai pradedu rungtynes virtualus dingsta mygtukai ir dėl to aš pasitraukiau iš rungtynių ir pralaimėju... velniškai, kaip jie sujaukė tokį gerą žaidimą!!!
KAS PO VELNAS... NET NEGALIU JUDĖTI IR PUOLĖTI... JŪSŲ ŽAIDIMAS, KAIP ŠIS, IR Sunkiai BUVO PRIEŠ KETerius metus mano mėgstamiausias žaidimas... O DABAR NEKEČIU ŠIO ŽAIDIMO... ARGHHHHH. ...... Plis mdikie... Tiesiog neturėtumėte užsidirbti pinigų, kad tai padarytumėte.. plis... Noriu seno žaidimo.. nenaudojami pinigai savo personažui pritaikyti ir pan... Plis.. maldauju tave vaikinas😢😢😢
Tai padoru, aš nekenčiu, kaip dažnai pasirodo skelbimai ir kartais net negaliu jų uždaryti, kad pažanga nebūtų išsaugota. Žaidimas kartais užšąla, o jei ringe yra daugiau nei 6 žmonės, žaidimas vėluoja.
Man labai patinka žaisti abi imtynių revoliucijos versijas, valdymas yra sklandus. Hope M Dickie ir bendradarbiai vis dar skaito atsiliepimus, nes tikrai norėtųsi pamatyti daugiau jų žaidimų. Idėja, kuri būtų gera, vis dar būtų kp tų pačių simbolių grafika, bet būtų gerai pamatyti futbolo žaidimą, panašų į svajonių lygą, pvz., vietoj finišo mygtuko būtų šaudymo mygtukas. Taip pat kitas žaidimas būtų imtynių revoliucijos pasaulio skerdynės / užkulisiuose, kur nėra žiedinių imtynių automobilių stovėjimo aikštelės, barų persirengimo kambariai yra nuostabūs!
ši kova labai graži, bet komanda gera
kvailiausias žaidimas kada nors, nes turite žemą sveikatos barą
Parodos režimas nepasiekiamas, tai mane labai supyko dėl žaidimo, iš tikrųjų jis yra vienas iš mano mėgstamiausių
Labai siaubingas žaidimas, nesąžiningas, nes npc gali aiškiai užlipti geriau nei jūs per plieno vartų iššūkį ir žino jūsų atakas ir gali būti ištemptas pro pavogtus vartus ir gali laimėti. Jūs nenorite gauti šio žaidimo
Dabar, kai pagalvoju, šie žaidimai yra baisūs. Noriu mėgautis šiuo žaidimu, bet negaliu. Jei žmonės nešokinėja viduryje rungtynių, kuriose jie neturėtų būti, būsite apsvaigę ir negalite pajudėti. Referentas vadina virvės pertraukas, kai bandote prisegti, bet kai kiti žmonės įšoka ir puola prie jūsų taip, kad net negalite pažymėti savo kito žaidėjo. Neatsisiųskite
Žaidimas geras, bet skiriu 1 žvaigždutę, kol nemokamai pridėsite veikėjo kūrimą. Be jo nėra prasmės žaisti ir jis sugadintas.
Esu buves 4 kartus čempionas
Wrestling Revolution ספורט qco
Man patinka šis žaidimas, bet manau, kad turėtumėte naudoti kelių žaidėjų žaidimą, tada įvertinsiu jį 5 žvaigždutėmis. Geras darbas
Šis žaidimas yra labai neįvertintas. Kai kurių judesių 3D versijoje net nėra. Geriausia, kad galite užrakinti pateikimą atlikę tam tikrus veiksmus, t. y. rankos strypas po kėbulo smūgio, kupranugario sankaba po apversto Frankensteinerio ir kt.