Post by ombocogenpha on Feb 6, 2022 21:35:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайна издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
хубава игра, която може да се играе офлайн, но напредъкът на нивото ви ще забави bcz разработчик (похот) иска да купи някои скъпи герои ..искане за освобождаване на някои герои plzz
ти си нападател
Изведнъж е бета? Сега играта продължава да се разбива 33 вълни и губя целия прогрес. Поправете проблеми и наградете играчите за загубите им.
можеше да бъде страхотна игра, но разработчиците очевидно ценят парите пред геймплея, таксуването на $30 за герой е отвратително, което прави ниво 8 нататък почти невъзможно без да харчите $€£ е истински срам. каква загуба
Купих 25 долара в артикули в играта, за да отключа героите и след това играта се срина и след това загубих акаунта си. накараха ме да започна обратно от квадрат 1 и все пак ми взеха парите
Castle Defense 2 Strategiya xra
обичам тази игра..... повече герои моля 😅😅😅
Играта Diesh е толкова толкова трудна и толкова много харесвам тази игра........
Забавна игра, но закупих пакета за начинаещи за $1,99 и не получих никакви награди? Може ли някой да помогне с това?
Моля, добавете система за съхранение или влезте в gmail
играта е добра, но в безплатни кристали не мога да получа лилаво, след като завърша задачата си
Castle Defense 2 Стратегии clok
Купих пакета за начинаещи два пъти и един от пакетите със скъпоценни камъни, за да опитам да премахна добавките. Никога не съм получавал нещата си и все още получавам добавки. Приложението също не улеснява свързването с компанията, за да поправите това.
Добра игра
добре е и убива времето
Инвазивна реклама. Навсякъде. Дори се опитва да ви накара да гледате реклама, когато излезете.
Защо дори да бързате с шеф, след като едва можете да се свържете с него
Надяваме се, че тази игра ще ви даде повече актуализация, за да създадете Xtreme & страхотно приложение за игри.
Играта е добра, но купих 2 неща и те не работят. Опитах се да получа възстановяване на сумата и политиката на Google казва, че не могат!!! Total bs за съжаление не може да ми върне парите, но се надявам това да помогне на някой друг. НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ!!!
В началото ми хареса играта. Но спира да напредва, освен ако не харчите пари.
Актуализирайте моля
Похарчих близо 20 долара за тази игра и след това целият ми напредък се нулира. Започнах отначало и не похарчих нито стотинка, след което се нулира отново... Не мога да постигна никакъв напредък, ако ме нулира всеки път. Деинсталирам тази игра, не я инсталирай. Това увеличава трудността до точката, в която или отнема часове на смилане, или трябва да похарчите истински пари за това.
Трябва да дадете повече неща и да улесните придобиването на неща
Osm
Fall Dudes (Early Access) Trò chơi điện tử uaw
Знам, че тази игра е стара. Мисля, че тази игра е създадена през 2017 г., но тази игра е страхотна
самата игра е забавна, но всичко останало не е. много отвратително приложение. реклами навсякъде. след всеки екран има добавка. също така автоматично се изключва, ако играете офлайн, защото тогава те няма да получат рекламите си. Кристалните оферти в магазина също са измама. опитах много от тях и не получих нищо. хубаво приложение. tldr това приложение е едно голямо допълнение със страничната полза от играта.
Въпреки моята оценка, тази игра ми хареса.
Обичам този TD
Платете, за да спечеля, но когато купих някои кристали, просто взема пари без доставка.
Нуждае се от актуализация и е трудно да получите много монети
Хората казват, че тази игра се движи бавно, но не съм прекарал нищо друго освен време за тази игра след моята статистика, където нулиране, все още успях да стигна до етап 15.3 в рамките на няколко дни, така че ако смятате, че наистина трябва да харчите пари, просто спестете готов за втория герой, без значение какъв ще бъдете в банковата сметка с лилави диаманти скоро, начинът, по който ги печелите, е просто мръсен в сравнение с това да имате един герой, за да можете да получите надстройките, от които се нуждаете
най-добрият геймър за защита на кулата
Изтеглих друга игра (мобилен удар) и постигнах сграда от ниво 5 с обещанието за 11k сини диаманта. Това беше преди повече от седмица и нищо :-(
Играта е забавна за игра и може да изисква известно закупуване, за да получите предимство, но получаването на яйца, добри домашни любимци и редки и ценни предмети е изключително трудно. Дори ако играете на едно и също ниво с часове, няма да получите редки или ценни предмети. Ежедневните предизвикателства понякога също са невъзможни.
Това е много лоша стратегическа игра. защото всички герои са много високи. Това е като първокласна игра.
Скитайте пълен
по-добре от предишното
Много най-добрата игра за защита!
Бях таксуван с над 20 долара, опитвайки се да купя пакет за начинаещ и пакет за империя. Никога нищо не се появи. Опитах се да се свържа с разработчика без успех..
Castle Defense 2 Стратегии clok
Момчета, трябва да подобрите играта d, за да поддържате привличането, добавете още герои и нови същества и нова карта. Можете да надграждате и добавяте нови карти според сезона. Новите кули ще бъдат добри. отговорете ми, ще предложа.
Ферма ферма ферма скъпоценен камък моля
Лоша механика на играта. Изобщо няма баланс. Сякаш ви принуждава да харчите пари в началото на играта. Има по-добра TD защита там. Не бих препоръчал това.
Докато играта е наред за игра, купих пакета за начинаещи, който все още не се показва, моля помогнете
Играта вече е мъртва, дори не се актуализира вече
Играта е страхотна, но смилането на сини кристали е такава болка. Мога ли да си върна акаунта? Загубих всичко и не знам какво се случи. Поддръжката на това приложение изобщо функционира ли? Или никой от Dev вече не се интересува от играта?
Добра игра, разочарована от липса на поддръжка, но все пак популяризираща в покупки на игри, които не работят, но все още ви таксуват.
КУПЕХ ПАКЕТА ЗА НОВОЧКИ И НЕ СЕ ОТРАЖДА НА ИГРАТА. ИСКАМ ВРЪЩАНЕ
Трудно е да се получат герои и трудно да се получат лилави диаманти
След като преминете ниво 7, става твърде трудно и продължете без да купувате скъпоценни камъни. Две звезди за алчност!!!
Не мога да мина 6то ниво.Ъпгрейте със скъпи,а от спечелена битка се печели малко.Трябва да преиграя 5-6 пъти предното ниво за да събера ресурс за нкакъвто и да е ъпгрейд, и след ъпгрейда нещата са същите-все едно не съм съм направил ъпгрейд.За да мина 6то ниво трябва да преиграя предното поне 20 пъти и може би ще успея Ама нямам нерви за това- изтрих играта.